Friday 21 July 2006

Zdravim všechny přeživší...

nálada: bez co poslouchám: nic, jelikož jsem si vyprázdnila komp od veškerý muziky, abych mohla stahovat Bleach

Řeknu vám, že mě děsí, že mám před sebou ještě celej měsíc prázdnin. A to nemluvím jen o tom, že na tejden pojedu k babičce na venkov. Alespoň se konečně odtrhnu od toho compu a dočtu tu Kareninovou (pořád s ní vyhrožuju, co?). V takovejch vedrech, jaký teďka venku jsou nemám chuť číst. Poslední dny jsem prakticky jenom sledovala Bleach, jenže to už nadále nemůžu, jelikož už nemám místo na disku. Čekám totiž na posledních 5% z Inuyashy, co teď stahuju přes torrent, abych to mohla vypálit a udělat si tak zase místo. Ale ono se to nestahuje a nestahuje (já snad ten zatracenej film neuvidim!). Takže jsem se vrátila ke starýmu dobrýmu Yami no Matsuei. Překvapivě jsem zjistila, že si z toho kulový pamatuju, takže mě to stále znova překvapuje ;-)
Hrdě se přiznám k tomu, že jsem se ještě ani jednou nebyla opalovat. Ale aspoň už jsem vystrčila nos z baráku :-) Tomu říkám pokrok.
A ještě jedna rada: pokud vaše matka zbožňuje krátký vlasy, ale vy příliš ne, nenechte se od ní ostříhat. Špatně to s vašimi vlasy dopadne...
A ještě mám dotaz na Diu: kdy že se to chystáš přijet?